Fototriss – Saumur

Fototriss

I veckans fototriss är det tävling med chans att vinna en vistelse i Stockholm med övernattning pà Castanea vandrarhem. Temat är min stad/by/ort.

Bilderna nedan visar Saumur vintern 2012 som var riktigt kall med snö och till och med is pà Loire. Slottet uppe pà klippan med utsikt över Loire är förmodligen stans mest kända monument.

Saumur neige 2012 001 Saumur neige 2012 002 Saumur neige 2012 003

13 reaktioner på ”Fototriss – Saumur

  1. Det är verkligen otroligt, fantastiskt, makalöst med alla vackra slott i Frankrike. De är ju tusentals! Och historierna kring slotten sedan… Och att det inte är särskilt dyrt att bo på dem heller. Vi reste runt hela Frankrike för säkert femton år sedan, och bodde på olika slott. Det var helt fantastiskt. 500 kr per natt för två personer, vi trodde inte att det var sant. Vi var där i maj, så vi satt många gånger själva vid frukost och middag. Maten var underbar, personalen underbar, allt var underbart. Förra hösten åkte vi tillbaka och bodde på olika slott igen. Samma fantastiska upplevelse. Älskar det serviceinriktade folket, maten, miljöerna. Blir litet avis på er som bor där 🙂

    Gilla

    1. Ja det är härligt! Här i Loiredalen ligger det slott i varenda lilla by, stora och smà mer eller mindre kända! Hàller med om att fransmännen är väldigt serviceinriktade inte alls som deras dàliga rykte säger!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s