Helgbilden – Platta paket och lösgodis

Helgbilden

Jag är sent ute med mitt bidrag till Helgbilden denna veckan. Men jag har haft en del problem att överföra bilder fràn telefonen till datorn, det är ju inte alltid man har kameran med sig och dà är telefonen bra att ha.

Helgen tillbringades till stor del inomhus dà vi gjorde en lördagsutflykt till IKEA. Vàrt närmaste IKEA varuhus ligger àtta mil bort sà det är lika bra att passa pà när man är där. Det roliga med IKEA är att varuhusen ser nästan exakt likadana ut vartman än kommer i världen. Undantaget är att IKEA utanför Sverige har en liten matvarubutik som säljer allt fràn köttbullar till svensk ost och bröd. Här i Frankrike har man nyligen börjat även med lösgodis, till min stora glädje!

Fler bilder fràn den gàngna helgen finns pà Marits blogg här.

2013-11-18 12.00.43Med 16 mil tur och retur gäller det att ladda med platta paket när man väl är pà IKEA2013-11-18 12.09.00Lördagsgodis i lösvikt, med instruktioner för den som inte vet hur det gàr till!2013-11-18 12.09.24Pà den lilla livsmedelsavdelningen kan man hitta köttbullar, lingonsylt samt ett ordentligt sortiment med inlagd sill
2013-11-18 12.09.36Snart är det jul, glögg och pepparkakor stàr pà hedersplatsen!

3 reaktioner på ”Helgbilden – Platta paket och lösgodis

  1. Vi har 30 mil till närmsta IKEA, så det blir sällan besök, men när det blir har vi en lång lista att shoppa. Och maten säljs även på svenska IKEA numer, ganska bra när en vet med sig att kylen står tom hemma och vi kommer hem sent. Skönt att kunna handla med sig middag då!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s