Härliga helg!

Helgbilden

Helgen är över för den här gången och det är dags för helgbilden. Denna veckan har Marit dessutom ordnat en tävling i samarbete med Cuponation.se. Vinsten är ett presentkort på 1000 kronor att spendera hos Adlibris, gissa om jag vill vinna!

Helgen har dessutom bjudit på flera trevliga överaskningar. Till att börja med tillfrisknade bägge barnen ganska fort och Esther kunde åka iväg till Paris som planerat på fredagkvällen. På lördagen var det ridning och jag fick lära känna en ny häst som gav mig en rejäl utmaning av en typ jag inte är van vid. För att ta det kort blev det mycket fart och en hel del adrenalin den ridtimmen! Men den allra bästa överaskningen var  att solen visade sig idag och faktiskt även värmde oss nästan hela dagen. Nils fick äntligen prova sin nya cykel och vi kunde njuta av en härlig promenad!

12 reaktioner på ”Härliga helg!

  1. Så härliga bilder! En av fördelarna med att rida på ridskola är just variationen av hästar. Att få prova olika typer. Jag rider min ponny 5 dagar i veckan år ut o år in, men om jag någon gång om året ska rida en annan häst känner jag mig plötsligt väldigt osäker.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s