Första lovdagen! Heldag på Ikea

Hemma

Idag är jag på benen igen! Litte trött men trots allt helt okej, tackar antibiotikan för det! Grönt te i all ära men den här gången behövdes det lite mer. Nu gäller det att försöka få i mig massor med vitaminer så jag inte blir sjuk igen. Vad det gäller vitaminer blev det inte jättemycket av det idag men vi har haft en mysig dag.

Det började med sovmorgon, Nils vaknade inte förrän efter nio vilket är extremt ovanligt! Sedan bestämmde vi oss för att ta en tur till Ikea, barnen gillar det lika mycket som jag. Det var ganska länge sedan sist så jag tyckte det var värt det att köra de åtta milen till Tours där vårt närmsta Ikea ligger. Vi gav oss iväg för att komma fram lagom till lunch. Tyvärr var restaurangen stängd för renovering, till barnens stora besvikelse. De hade sett fram mot köttbullar och pommes nu blev det hot-dog i bistron i stället. Sedan strosade vi runt och plockade åt en massa nödvändiga prylar. Det vi hade kommit för glömde vi bort men det gjorde inte så mycket, kvittot blev rätt långt ändå!

Fördelen med att ha långt till Ikea är att det blir en rikig heldagsutflykt. Klockan var närmare sex när vi kom hem och särskilt Nils var ganska trött efter att bara ha sovit en timme i bilen. En massa gott hade vi med oss hem och till middag blev det lax och grönsaker med vitt Saumur vin i glasen. En riktigt bra start på lovet!

tulipe eau_modifié-1En vattenfylld tulpan på väg upp i trädgården

En reaktion på ”Första lovdagen! Heldag på Ikea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s