Växthuset

Fotoutmaningar, Trädgàrd

Det var länge sedan jag hade tid att sitta med bloggen och jag har missat alla fotoutmaningar de senaste veckorna. Men nu är jag tillbaka med ett bidrag till fredagstema ”människoskapat”. Förra våren köpte vi ett växthus som står längst ner i trädgården. Till en början hade vi mest tomater i det men jag hade planer på att göra det lite mysigt så att man kan sitta där när det är lite kyligt eller regnigt ute. Denna veckan har jag fixat en liten sittplats. Sà småningom ska stolen bytas ut mot en skön korgstol och det rostiga bordet mot ett snyggare. Dessutom ska en lång hylla upp på ena långsidan och ett planteringsbord ska få plats mitt emot. Men trots att det är mycket kvar att göra så är jag riktigt nöjd med resultatet!

DSC_0089Sitthörnan

DSC_0053

I kvällsljus

DSC_0091Timjan och en bukett från trädgåaden sprider härlig doft

7 reaktioner på ”Växthuset

  1. Jag tycker ditt växthus redan ser mysigt ut! Krukan med timjan är rustik och passar bra på bordet! Visst doftar timjan gott, jag har en liten kruka i köksfönstret!
    Trevlig helg! Hoppas du har lite mer tid att blogga framöver!

    Gilla

  2. Jag måste säga att jag gillar ditt växthus. Citrontimjan är nog den mest luktande örtkrydda jag vet, och den luktar gott. Hoppas du får mycket fina växter som kommer i ditt hus.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s