Nu grönskar det!

Fotoutmaningar, Trädgàrd

Fototriss har årstidstema och vi ska visa bilder på det hur ser ut där vi är just nu. Hos oss kom våren tidigt i år och efter några regniga dagar är nu värmen tillbaka. Den tidiga värmen och sedan regnet har satt fart på växtligheten. Vinodlingarna har kommit en hel månad längre än vad som är vanligt så här års, håller det i sig kan årets skörd komma att bli riktigt riktigt bra. Fryser det däremot de kommande dagarna (inte omöjligt) blir det katastrof för vinodlarna. Tur att vi inte behöver kännna sådan stress i trädgården!


2014-05-04 jardin mai 126

2014-05-04 jardin mai 178

2014-05-04 jardin mai 203

db529-banner_text_green

9 reaktioner på ”Nu grönskar det!

 1. Hoppas, hoppas att det inte blir frost så att vinskörden inte går förlorad! Riskabelt när växtligheten kommer igång så tidigt på säsongen! Så härligt med rosor som blommar i trädgården, här dröjer det länge innan vi får se något sådant!
  Ha det bra!

  Gilla

 2. Underbara rosor! Ja även den sista men den vet jag inte vad den heter… Ja det är för o nackdelar med allt. Hoppas druvorna klarar sig så det blir massa gott vin sen! Satt o letade vin på en årgångs-sajt idag eftersom min man fyller 50 i år. Blev himla sugen på att köpa en champagne från 1964. Men en whisky är ju lite säkrare kort. Inte roligt att lägga tusenlappar på en flaska om den sen är dålig…

  Gilla

 3. En trevligt och för att inte säga ljuvlig triss och helgbilden inte att förglömma. jag gillar helgbilden mycket. SÅ fin och vacker bild med barnet bland blommorna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s