En torsdag att gilla

Fotoutmaningar

Det finns så mycket jag gillar just nu. Det här vädret till exempel. Det sägs att vi kommer att få en ostadig sommar med varma dagar varvade med rejäla åskväder och regn. Jag gillar värmen och jag gillar när himlen blir blåsvart innan åskan kommer. Jag har inte heller något emot ett åskväder då och då. Att fotografera åskväder är dessutom roligt men ganska svårt! Idag ska bli veckans varmaste dag med över 30 grader. Nils som hade feber igår får vara hemma idag trots att han inte verkar särskilt sjuk. Om två dagar är det sommarlov och det är lika bra att passa på så länge jag kan vara hemma med honom. Vi lämnar Esther i skolan och går till lekparken en stund. Sedan går vi till affären och köper färska ”pain au chocolat” och kör hem och äter frukost i skuggan på terassen. Nu tittar Nils på tecknat och jag tänker titta in på Moderskeppet en stund, jag har precis börjat med kursen ”Moderna effekter med Photoshop Elements” det får bli mitt sommarprojekt!

champ ciel sombre

Innan åskan kommer

tournesol face

Blommande solrosor

torsdag 010

Frukost på terassen

7 reaktioner på ”En torsdag att gilla

 1. Vackra sommarbilder, faller pladask för solrosen. Skönt för barnen att det snart är sommarlov, får hoppas ni får mycket sol och värme.

  Gilla

 2. Det finns mycket att gilla på sommaren, det är lättare att leva då tycker jag! Men nu är det mest regn och rusk, lågtrycken tycks gilla oss här uppe i nord!
  Fina bilder du visar, solrosen är så vacker!
  Ha en skön dag och njut i värmen!

  Gilla

 3. Helt underbara bilder. Speciellt den första där du verkligen lyckas förmedla den känsla du så fint beskriver. Visst är det skönt med sommar och Moderskeppet är även ett av mina sommarprojekt. Sommarlov för barnen låter härligt, nästan så man önskar man vore barn på nytt 🙂

  Gilla

 4. Sköna bilder som jag gillar. 🙂
  Den annalkande åskan som får fåglarna att oroligt flyga iväg är en vacker bild.
  Så gillar jag din enkla och avskalade frukostbild.
  Med en kopp gott kaffe kommer man långt. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s