Redo för höst?

Trädgàrd

Det har inte blivit mycket bloggande den här sommaren. Först krashade datorns hårddisk och allting fick installeras på nytt och sedan har tiden bara runnit iväg. Nu börjar vi så sakta gå mot höst och det känns helt okej. Det har inte varit någon ordning på vädret de senaste veckorna, jättevarmt ena dagen och kallt nästa, sol och ösregn om vartannat. Just nu känns det mer som tidig höst än sensommar. Helgen har varit solig men trots allt ganska sval. Bilderna är från i fredags då vi gick en promenad längs med floden.

10 reaktioner på ”Redo för höst?

 1. Inte roligt när datorn krånglar men kul att du är på gång igen! Vackra bilder, när jag ser druvorna undrar jag hur skörden bi¨lir när det har varit så växlande väder! Hoppas den blir bra!
  Ha en skön söndagskväll!

  Gilla

 2. Det är inte roligt när det trasslar med datorerna, vet hur det känns för hela innehållet i min blogg försvann för några veckor sen.
  Jättefina bilder har du tagit!

  Gilla

 3. Snygga bilder, kul att du kollar på kurser i redigering. Om du vill redigera snabbare ska du testa photoshop lightroom 🙂 det är lättare att redigera många bilder åt gången med det programmet. Har du några mer bilder som du har trixat med, som du kan lägga upp? Du har verkligen talang bakom kameran!

  //Johanna

  Gilla

  1. Tack för din kommentar, vad kul att du gillar bilderna! Tyvärr klarar inte min dator Lightroom annars verkar det vara ett väldigt bra program

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s