Helgmys och hästkonst

Fotoutmaningar

Denna helgen har jag fortsatt med min stora rensning här hemma, nästan färdig nu! I fredags städade jag garaget, det är oigenkännligt! Barnens rum är också ganska tacksamma att rensa då man verkligen ser skillnaden.

Idag var det prisutdelning på årets hästkonstutställning ”art cheval” om ni vill läsa lite mer om utställningen skrev jag om den förra året också, det inlägget hittar ni här. Nils klass var med även i år och kom tvåa med sin hästfontän i aluminiumfolie.

På vägen hem tog vi en runda i skogen precis innan solen gick ner. Även om vi just nu har ganska milda temperaturer om dagarna blir det fort kallt när solen har gått ner, då finns det inget bättre än en värmande brasa!

sol o träd feuHelgbilden

5 reaktioner på ”Helgmys och hästkonst

  1. Det ser väldigt mysigt och trevligt ut, både med utställning, promenad och speciellt brasan. Skönt att du också ser slutet av den stora rensningen, bra jobbat.

    Gilla

  2. Vilken underbart läcker hästkonst ! Så roligt att se att det finns så myckt kreativitet och skaparglädje. Hästfontän av folie ! Finns ingen ände på vad man kan göra och tur är väl det.
    En skogspromenad är aldrig fel och skönt att sitta framför en värmande brasa.
    Här dröjer det nog ett tag till innan vi börjar elda 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s