World of Beatrix Potter

Fotoutmaningar, Resor

Ondagstemat är ”humörhöjare”. En humörhöjare för både stora och små är ”World of Beatrix Potter” i staden Windermere i norra England. Om man inte vill betala 15£ för att gå in i sagovärlden kan man titta in i butiken (handlar gör man någon annanstans!) eller dricka en kopp te i Beatrix Potters ”tea room” tillsammans med Peter Rabbit, Tom Kitten och andra av hennes världsberömda sagofigurer. Om man har tid kan man kombinera besöket med ”Hill top cottage” där Beatrix Potter bodde i många år. Den underbara utsikten och vackra naturen i sjölandskapet får man på köpet!

lakes 75_modifié-1

7 reaktioner på ”World of Beatrix Potter

  1. Man skulle ju inte kunna bli annat än på bra humör om man kunde följa ditt råd 🙂 Kanske hjälper det att läsa någon av hennes berättelser, i brist på chans till besök!

    Gilla

  2. England/Storbritannien är fyllt av mysiga ställen. Beatrix Potter har jag dock aldrig riktigt gillat, det är väl det att jag hellre ser djur som djur än med kläder…

    Gilla

  3. Dit vill jag! Vi var på ett Beatrix Pottermuseum i Skottland. Det var också fint, men det var inte i närheten av samma kvalitet som ditt foto indikerar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s