Hejdå ljuva sommar

Allmänt, Fotoutmaningar

Nu är sommarlovet snart slut, på tisdag börjar skolorna igen här hos oss. Vi har haft en härlig sommar med fantastiskt väder både i juli (men då var vi i Sverige) och i augusti. Men idag regnar det och det är faktiskt ganska skönt. Växtligheten behöver det. När vi kom tillbaka från semestern var det bara brunt och bränt överallt. Gräsmattan hade knabbt vuxit på tiden vi var borta. Istället för gräs hade vi en djungel av ogräs. Så visst behövs regnet. Jag gillar hösten. När skolorna börjar och man har en massa nya projekt att se fram mot. Den höga klara luften och faktiskt även de mörka kvällarna. Men jag kommer att sakna sommarkvällarna när man kan vara ute länge utan att frysa. Att ligga i en stol på terassen och titta på stjärnorna. Men det kan man förstås göra på hösten med, bara att klä på sig ordentligt och tända lite stearinljus. Så hejdå sommar, hej höst!
_DSC0102

Torsdagstema – I like

Follow my blog with Bloglovin

6 reaktioner på ”Hejdå ljuva sommar

 1. Ofelbart tar sommaren slut, så är det varje år! Jag är glad att vi har olika årstider, skulle vara jobbigt med sommar året runt! Hösten kan vara väldigt vacker med med klar luft och härliga färger så vi får se fram emot sköna höstdagar.
  Ha det bra!

  Gilla

 2. Men visst har ni sommar ett tag till i Loiredalen? Här doftar det inte höst än, men en anings regn fick vi igår natt efter tre veckor med sol och torra rabatter.

  Gilla

  1. Ja antagligen har sommaren bara tagit ledigt ett par dagar, det ska visst bli över 30 grader igen i helgen, jag behaller den gärna lite till samtidigt som jag ser fram mot hösten, sa det är nog tur att vi inte kan bestämma över arstiderna!

   Gilla

 3. Vilken jätttefin bild !! Här på ön har hösten ännu inte gett sig tillkänna men den kommer, sakta men säkert. Brukar vara ganska skönt ända fram till jul men i september börjar den så kallade ”regnperioden” efter den långa torra sommaren 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s