Lunch i höstsolen

Restauranger, Utflykter

September och oktober är i mitt tycke den bästa tiden att besöka Loiredalen. Det är fortfarande varmt men ingen värmebölja, de flesta turisterna har åkt hem, man slipper trängas och naturen är som vackrast med alla härliga färger. Bilderna är från förra veckan då vi åt lunch på ett av mina favoritställen ”La Route du sel” i den lilla byn Le Thoureil.

terasse-la-route-du-selterasse-la-route-du-sel2 _DSC0255

Tisdagstema – Höstfärger

9 reaktioner på ”Lunch i höstsolen

  1. Visst ser det ljuvligt ut, kan bara hålla med dig. Skulle också gärna ta en båttur på någon av husbåtarna! För många år sedan drömde jag om att få bo ombord på en husbåt, men den drömmen sprack..

    Gilla

  2. Fler härliga bilder från ditt vackra Frankrike! Vi var ju nyss på Rivieran och vi var där precis samma tid förra året. I år var lika varmt på dagarna, som svensk sommar, men svinkallt på kvällar och nätter. Förra året var mycket varmare kvällar. De kalla nätterna gjorde att havet var riktigt kallt i år. Men vackert var det! Var även i Normandie i oktober en gång och där var fantastiskt fint. Loire har jag inte besökt ännu men skulle gärna göra det. Och dricka en god Sancerre!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s