Ny fotoutmaning

Fotoutmaningar, Vinter

Förra året var jag med i fotoutmaningen 365+1 som går ut på att man tar 366 bilder på olika förbestämda teman under ett år. Det gick så där. Jag tror det blev lite mycket med 366 bilder det hade krävts att jag tog en bild om dagen för att hänga med. En bild om dagen är visserligen inte så svårt men en bild om dagen som man är nöjd med och som passar till temat är mycket svårare! Därför blev jag jätteglad när jag hittade Sannas, Gems of my life, fotoutmaning med ett tema i vecka, det ska jag försöka klara. Jag passar på att tipsa om en annan fotoutmaning även den med ett tema i veckan, ni hittar den här: Dogwood Photography

dimma

Hos Sanna är veckans tema ”himmel”. Min bild är tagen på nyårsdagen, det var tjock dimma och minusgrader med vitt på marken och träden, härligt!

6 reaktioner på ”Ny fotoutmaning

  1. En kommentar till måste jag skriva – den där andra fotoutmaningen är snäppet svårare förstås, kanske mest ägnad för proffsfotografer, känns det som. Eller för dem som jobbar mycket med sina systemkameror. Hakar inte på den, men tackar för tipset! Kan följa upp den för att få se fantastiska bilder!
    Ha en skön söndag!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s