Barnkalas på simhallen

Vardag

I lördags firade Nils sin födelsedag med kompisarna. Han ville ha kalaset på simhallen i år vilket verkar vara ganska populärt, vi fick boka redan i slutet av november. Han hade bjudit åtta kompisar varav sju kunde komma. Klockan tre mötte vi upp vid badets entré. När alla var ombytta kom en simlärare och mötte oss. En del av den stora bassängen var reserverad för vårt gäng och fylld med diverse leksaker. I en dryg timme lekte vi olika lekar i vattnet allt under simlärarens ledning och goda råd till barnen som alla håller på att lära sig simma. Jag måste säga att jag blev riktigt imponerad över hela organisationen. Kalaset flöt på och killarna hade inte tråkigt en enda minut. Efter vattenlekarna blev det tårta och presenter i ett konferansrum på ovanvåningen innan det var dags för gästerna att gå hem.

dsc_0562

dsc_0605

 

8 reaktioner på ”Barnkalas på simhallen

 1. Förstår att grabbarna hade skoj! Och vilken läcker tårta!
  Så det är populärt med ”aktivitetskalas” där nere hos er också.
  Här har det varit bowlingkalas, leklandskalas och annat som lockat våra barnbarn.
  Nu är de äldsta 12 och 13 år och då firar man inte tydligen. Kommer väl andra tider….

  Gillad av 1 person

 2. Kalas på badhuset är en väldigt bra idé. Vi hade det med en av våra grabbar när de var små och han kan prata om det fortfarande. De fick bl.a. följa med till maskinrummet på badhuset och till andra ställen dit man vanligtvis aldrig kommer vilket de tyckte var spännande.

  Gillad av 1 person

 3. Kalas på badhus har jag också ordnat (fast för hela skolklasser), men då var det vi vuxna som höll i allt och barnen lekte utan simlärare – din variant låter bättre! Jag förstår att barnen var glada!
  Kul att hitta in till dig igen, här har jag inte varit på väldigt länge. Dags att botanisera lite! Ville resa till Frankrike igen i sommar, men nu blir det inte så.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s