Bygg projekt i höst

hus och trädgård

När flyttade till vårt hus för lite över tre år sedan tyckte vi det var jättestort. Efter att ha bott i en trång lägenhet i flera år undrade vi till och med om vi hade tillräckligt med möbler för att kunna fylla det stora vardagsrummet. Det hade vi.

Efter några månader hade vi vant oss vid ytan som vi utan problem möblerade med möblerna vi hade med oss från lägenheten och en del nyinköp. Garaget där vi förvarade flyttkartongerna tömdes aldrig helt på lådor utan fylldes istället  sakta men säkert med cyklar, gräsklippare, verktyg och annat man inte behöver tänka på när man bor i lägenhet.

Numera är det ingen idé att ens försöka få in bilen i garaget. Istället ska vi bygga carport och förråd i höst. Förråd låter ju ganska tråkigt men faktum är att det finns en uppsjö av modeller att välja på. Jag surfar runt lite på nätet och letar inspiration. Jag vill ha något i trä och gärna skandinavisk stil. Hos Jadestugan faller jag för modellen ”Ladan 15” som ser mer ut som ett litet hus än ett förråd. Att det dessutom är svensk tillverkat med norrlandsfuru i väggarna gör ju inte saken sämre. Och 15 m² är ju jättestort, där bör vi kunna få in cyklar, gräsklippare, utemöbler med mera. Det kanske till och med blir plats över, eller?

Falurött ska det vara så klart!

En reaktion på ”Bygg projekt i höst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s